ANASINIFLARI

No result.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu

Özel Fethiye İzmir'de

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından organize edilen İzmir okul gezisi çok renkli geçti.

24-25 Nisan 2022 tarihlerinde İzmir iline düzenlenen geziye 4 öğretmen ile okulumuz 7.sınıf öğrencileri katıldı. Birlik ve beraberliğin neşeli saatlere dönüştüğü bu gezide öğrencilerimiz İzmir’in tarihi ve doğal güzelliklerini gezerek moral depoladılar.

24-25 Nisan 2022 tarihlerinde yapılan gezi birinci günüde Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi ve Şirince Köyü gezildi. Burada öğrencilerimiz öğretmenlerinden Efes Antik Kenti ve Şirinci Köyü hakkında detaylı bilgiler aldılar. Daha sonra İzmir merkeze geçildi ve burada da alışveriş merkezinde öğrenciler gönüllerince vakit geçirdiler. Gezinin ikinci gününde de öğrencilerimiz lise eğitimleri için tercih edebilecekleri okullar arasında olan İzmir Fen Lisesi, Bornova Anadolu Lisesi ve İzmir Atatürk Lisesi’ni ziyaret ederek bu okullar hakkında detaylı bilgiler edindiler. Okulların yaptıkları çalışmaları yerinde incelediler.

Gezi boyunca bolca fotoğraf çeken öğrencilerimiz çok eğlenceli, güzel ve unutulmaz anlar yaşadılar. Gezi boyunca da gezdikleri yerlerin hem sosyal ve kültürel yapısı hem de coğrafi özellikleri hakkında öğretmenleri tarafından bilgilendirilerek öğrendikleri konuları pekiştirme fırsatını da yakaladılar. Ayrıca lise eğitimleri için tercih edebilecekleri liseleri de yakından görmüş oldular.