ANASINIFLARI

Bizden Haberler

No result.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu

Özel Fethiye Öğrencileri DEKAMER’İ Ziyaret Etti.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5. sınıf öğrencileri, Fen Bilimleri zümresi tarafından yürütülen “Dostum Caretta Projesi” kapsamında Dalyan'da bulunan DEKAMER'i (Deniz kaplumbağalarını koruma, araştırma ve rehabilitasyon merkezi) ziyaret ettiler. Coğrafyamızda bulunan deniz kaplumbağalarının üreme, beslenme ve yaşam alanları hakkında bilgi alan öğrencilerimiz, yaralı Caretta Carettaların tedavi ve bakım süreçlerini gözlemleme fırsatı buldular.