ANASINIFLARI

No result.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu

Özel Fethiye’de Kermes Günleri Devam Ediyor

Okulumuzda, okul aile birliği velileri tarafından düzenlenen kermesler devam ediyor.
2023-2024 ders yılının başında okul aile birliği tarafından yapılan toplantı sonucunda okulumuzda farklı zamanlarda kermes yapılması kararlaştırılmıştı. Her ay farklı sınıflarla birlikte yapılan kermesler geçen ay 8. Sınıf ile başlayıp bu ay 4. Sınıflar ile devam etti.
Ev yapımı ürünler öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi. Okul aile birliği başkanımız Sayın Leman Deretaşı kermes ile ilgili olarak “Yaptığımız bu çalışmalar öğrencilerimiz tarafından beğeni topladı. Kermes sonucunda elde edilen gelirler ise daha sonra herhangi bir yere yardım için kullanılacaktır.” dedi.
Okul yönetimi olarak da okul aile birliğine ve diğer velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.