ANASINIFLARI

No result.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu

ÖZEL FETHİYE BAHARI COŞKUYLA KARŞILADI

Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında yoğun ders maratonu içerisinde bir mola vermek, eğlenmek ve baharı karşılamak amacıyla 12. Geleneksel Bahar Şenliği düzenlendi. Şenlikte tüm öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir aradaydı.
Geleneksel hale gelen bahar şenliğinin bu yıl on ikincisi düzenlendi. Okul bahçesindeki yemeğin ardından tüm öğrencilerin dansıyla şenlik başladı. Daha sonra müzik öğretmenimiz eşliğinde öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşturulan orkestra ile mini konser verdiler. Öğrenciler resim öğretmenimiz eşliğinde tişört boyadılar. Program içerisinde ayrıca okulumuz bahçesindeki ağaçların isimlendirilmesi ve plaka çakma işlemi yapıldı. Daha sonra öğrencilerimiz Beden Eğitimi Öğretmenimiz eşliğinde çuval yarışı, sandalye çekme ve halat çekme yarışmaları yapıldı. Okul Aile birliği tarafından lokma ikramının yapıldığı şenlik eğlenceli geçti.
Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğretmeni, öğrencisi, velisiyle hep beraber baharın neşesi, sevinci ve heyecanıyla güzel bir güne tanıklık ettiler. Herkes yoruluncaya kadar gönüllerince şarkı söyleyip dans ettiler. Aile sıcaklığının, dostluğun, samimiyetin olduğu ortam tüm katılımcıların yüzlerine gülümseme şeklinde yansımıştı. Hep birlikte daha nice baharlara diyen Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında bu bahar günü herkesi imrendirecek güzellikteydi.