Özel Fethiye Eğitim Kurumları Dalyan'da

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından organize edilen "Dalyan Gezisi Etkinliği" çok keyifli geçti.
24 Mart 2024 Pazar tarihinde Dalyan'a düzenlenen geziye 5 öğretmen ve 4. Sınıf öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimiz geziye Köyceğiz Gölağzı'ndan başlayıp teknelerle ilk durak olarak çamur banyosu bölgesine ziyaret gerçekleştirip bölgenin jeolojik yapısı hakkında bilgi aldıktan sonra Kral Mezarları ve Kaunos Antik Kenti'ni gezerek eğlenceli zaman geçirdiler.