Okulumuz Satranç Takımımızın Başarısı

2-6 Nisan 2024 tarihlerinde Uşak Merkez'de yapılan "2023-2024 OKULLARARASI SATRANÇ UŞAK GRUP YARIŞMASI KÜÇÜKLER KIZLAR" kategorisinde, Muğla Şampiyonu olarak yarışan ve güçlü rakiplerine karşı başarılı sonuçlar alarak takım halinde 4'üncü olmayı başaran okulumuz Satranç Takımı; 3-7 Haziran 2024 tarihlerinde Rize'de yapılacak olan OKULLARARASI KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ FİNALİ'ne katılma hakkı kazanmıştır.
Satranç takımızı tebrik eder, Türkiye Finalinde başarılar dileriz.
Desteklerinden dolayı da velilerimize teşekkür ederiz.